CEMED | Polityka prywatności

0
Rate this post

Polityka prywatności
Witamy na stronie: www.cemed.pl należącej do Centrum Edukacji Medycznej CEMED Sp. z o.o. Prezentowana tu polityka zachowania poufności ma na celu przedstawienie stosowanych przez nas sposobów gromadzenia, wykorzystywania i udostępniania danych, które Państwo mogą nam udostępniać w trakcie korzystania z witryny. Prosimy o zapoznanie się z całą treścią polityki zachowania poufności przed skorzystaniem z usług naszej witryny i podaniem jakichkolwiek danych.

Administrator Danych Osobowych
Administratorem Danych Osobowych zbieranych poprzez stronę www.cemed.pl jest Centrum Edukacji Medycznej CEMED Sp. z o.o. Dokonując rejestracji w serwisie (zapisując się na newsletter lub wypełniając formularz zgłoszeniowy na wybrane wydarzenie medyczne), wyrażają Państwo zgodę na przetwarzanie przez Centrum Edukacji Medycznej CEMED Sp. z o.o. swoich danych osobowych, takich jak: imię i nazwisko, wykształcenie, numer prawa wykonywania zawodu (w przypadku doradcay), adres zamieszkania, telefon kontaktowy, adres e-mail. Informujemy, że wszelkie dane osobowe i teleadresowe otrzymywane za pośrednictwem w/w serwisu internetowego, będą wykorzystywane wyłącznie przez Centrum Edukacji Medycznej CEMED Sp. z o.o. i nie będą sprzedawane żadnym innym firmom, podmiotom lub osobom fizycznym.

Bezpieczeństwo
Dokładamy wszelkich starań, w racjonalnym zakresie, aby zabezpieczyć dane osobowe w trakcie przekazywania ich przez Państwa do naszej witryny oraz aby je ochronić przed utratą, niewłaściwym wykorzystaniem, dostępem ze strony osób niepowołanych, ujawnieniem, zmianą lub zniszczeniem. Należy pamiętać o tym, że żaden przekaz informacji przez Internet nigdy nie jest w pełni bezpieczny czy wolny od błędów. W szczególności niedostatecznie zabezpieczony może być komunikat wysłany do lub z niniejszej witryny internetowej pocztą esuplementtroniczną.

Użytkownicy serwisu
Centrum Edukacji Medycznej CEMED Sp. z o.o. pragnie zapewnić użytkowników serwisu, że przestrzega prawa do prywatności i ochrony danych osobowych. Osobom korzystającym z naszego serwisu zapewniamy ochronę danych zgromadzonych w trakcie współpracy i przypominamy, że od Państwa również zależy skuteczność tej ochrony. Należy zawsze pamiętać o zachowaniu w tajemnicy posiadanych haseł i loginów oraz o zastosowaniu odpowiednich zabezpieczeń i ustawień opcji internetowych.

Gromadzenie informacji
Korzystanie z witryn internetowych Centrum Edukacji Medycznej CEMED Sp. z o.o. oznacza przyjęcie przez Państwa warunków niniejszej polityki zachowania prywatności. Za każdym razem przy przekazywaniu informacji za pośrednictwem niniejszej witryny wyrażają Państwo zgodę na zbieranie, wykorzystywanie i ujawnianie tych informacji zgodnie z niniejszą polityką prywatności. Dane osobowe podlegają ochronie zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych. Centrum Edukacji Medycznej CEMED Sp. z o.o. gromadzi Państwa dane wyłącznie w zakresie świadczonych usług.

Newsletter
Na potrzeby osób zainteresowanych działalnością Centrum Edukacji Medycznej CEMED Sp. z o.o., uruchomiliśmy newsletter. Jedyną informacją wymaganą do subskrypcji jest adres e-mail. Poprzez podanie adresu e-mail użytkownik witryny wyraża zgodę na otrzymywanie na podany adres informacji związanych z bieżącym działaniem firmy, otrzymywanie za pośrednictwem poczty esuplementtronicznej informacji reklamowych, handlowych w zakresie świadczonych usług oraz oferowanych towarów przez Centrum Edukacji Medycznej CEMED Sp. z o.o. oraz naszych zleceniodawców, zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą esuplementtroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 1204).

Numer IP oraz cookies
Centrum Edukacji Medycznej CEMED Sp. z o.o. analizuje logi dostępowe z informacjami o numerze IP użytkowników. Informacje uzyskane w ten sposób wykorzystywane są w celach administracyjnych i do badań statystycznych. W trakcie poruszania się Państwa po witrynie mogą być gromadzone pewne anonimowe informacje w sposób bierny z Państwa strony (tzn. bez aktywnego dostarczania tych informacji przez Państwa) z użyciem różnych technologii takich, jak pliki cookie, znaczniki internetowe lub sygnalizatory www, czy rejestracja marszruty po witrynie (ewidencje logów, logi serwerów oraz dane o kolejności uruchamiania przycisków, tzw. „clickstream data”). Używana przez Państwa przeglądarka internetowa automatycznie przekazuje do niniejszej witryny niektóre z takich anonimowych danych, np. URL witryny internetowej odwiedzanej przez Państwa poprzednio czy Państwa adres IP oraz wersję przeglądarki aktualnie wykorzystywanej przez Państwa komputer. Niniejsza witryna może również pobierać anonimowe informacje z Państwa komputera za pośrednictwem plików cookie oraz znaczników internetowych („Internet tags”) lub sygnalizatorów www. Mogą Państwo ustawić przeglądarkę w taki sposób, aby ostrzegała Państwa, gdy przesyłany jest plik cookie, bądź też w ogóle, blokowała przesyłanie tego typu plików, przy czym w tym drugim przypadku niektóre funkcje niniejszej witryny mogą nie działać.

Linki do innych witryn internetowych
Witryna internetowa www.cemed.pl może zawierać linki lub odsyłacze do innych stron internetowych, których nie obejmują postanowienia niniejszej polityki zachowania poufności. Zachęcamy Państwa do zapoznawania się z treścią odpowiedniej polityki w przypadku każdej z odwiedzanych witryn internetowych.

Niepożądane treści
Dbamy o to, aby nasze serwisy internetowe nie zawierały treści sprzecznych z prawem polskim i międzynarodowym, między innymi nawołujących do dyskryminacji rasowej, etnicznej bądź wyznaniowej. Serwis nie będzie także zawierać treści pornograficznych, niemoralnych bądź uważanych za nieetyczne.

Formularz kontaktowy
Użytkownicy strony www.cemed.pl mają możliwość zadawania pytań lub skontaktowania się z pracownikami Centrum Edukacji Medycznej CEMED Sp. z o.o. Spółka przechowuje korespondencję z użytkownikami serwisu dla celów statystycznych oraz w celu jak najlepszej i najszybszej reakcji na pytania. Pragnąc zapewnić Państwu najwyższy standard usług, informujemy o możliwości kierowania pytań i sugestii pod adres: [email protected]

Zmiany w polityce ochrony prywatności
Centrum Edukacji Medycznej CEMED Sp. z o.o. będzie informował o zmianach w polityce ochrony prywatności, które mogą wynikać ze zmian w polskim prawie, rozwoju technologii internetowych lub rozwoju i powstania nowych usług w systemach Centrum Edukacji Medycznej CEMED sp. z o.o.

Data ostatniej aktualizacji: 30.06.2011 r.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here