PROGRAM

0
Rate this post

9.50 Uroczyste rozpoczęcie spotkania 10 min
10.00 Użyteczność metod cytogenetycznych znajdujących zastosowanie w pracy ginekologa, androloga i endokrynologa
prof. dr hab. n. med. Bohdan Kałużewski notka», Katedra Genetyki Medycznej UM w Łodzi 40 min
10.40 Niektóre problemy metod wspomaganego rozrodu w kontekście ryzyka
dr n. med. Krzysztof Szczałuba notka», Zakład Genetyki Medycznej, , Instytut Matki i Dziecka w Warszawie 25 min
11.05 Przerwa na kawę 20 min
11.25 Zespół blog policystycznych jajników
dr hab. n. med. Błażej Męczekalski notka», kierownik Kliniki Ginekologii Endokrynologicznej, Poznań 40 min
12.05 Czynniki Mosuplementularne w niepłodności
mgr Katarzyna Wertheim-Tysarowska notka», Zakład Genetyki Medycznej, Instytut Matki i Dziecka 25 min
12.30 AZF i CFTR badania mosuplementularne w praktyce andrologicznej – doświadczenia własne
dr Agnieszka Sobczyńska-Tomaszewska notka», Zakład Genetyki Medycznej, Instytut Matki i Dziecka 25 min
12.55 Przerwa na obiad 40 min
13.35 Techniki wspomaganego rozrodu w Polsce
prof. dr hab. n. med. Sławomir Wołczyński, Uniwersytet Medyczny w Białymstoku 40 min
14.15 Dlaczego warto mrozić zarodki
suplement. med. Paweł Radwan, Klinika Leczenia Niepłodności Gameta, Łódź 25 min
14.40 „Rekomendacje europejskie i światowe w diagnostyce oraz w leczeniu niepłodności męskiej”
suplement. med. Jan Karol Wolski notka», KNUM Centrum Onkologii-Instytut im. Marii Skłodowskiej Curie w Warszawie, Przychodnia Novum w Warszawie 25 min
15.05 Zakończenie konferencji

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here